Charlie och rymdäventyret

Charlie och rymdäventyret - Barnteater målgrupp 3-9 år
Charlie och rymdäventyret - barnteater som rekommernderas från 3 år. Uppsökande barnteater i Stockholm och på turné. Välj dag, tid och plats. Saknar ni lokal kan ni komma till oss i Sundbyberg.

När föräldrarna bara bråkar så finns det ingen som har tid för Charlie. Charlie har i hemlighet byggt en rymdraket och tillsammans med sin nallebjörn Bobby ger dem sig ut på ett spännande rymdäventyr. Men allt går inte som planerat, motorn går sönder! Lyckan byts till skräck när en rymdvarelse och en satellit knackar på dörren till raketen. En ny vänskap byggs upp och olikheterna blir till likheter. De kanske har olika sätt att se på saker men målet är samma. Tillsammans bygger de upp en vänskap och Charlie och Bobby får lära sig mer om rymden och om allas lika värde. Men ett problem återstår, hur ska Charlie kunna berätta om allt hon lärt sig? Raketen har ju en trasig motor! Okej, vi kan väl säga så mycket att motorn inte blir lagad men tillbaka kommer Charlie med nya erfarenheter!

En fartfylld och spännande föreställning med mycket sång och musik om vänskap och människors lika värde. En föreställning om likabehandling och varför det ibland kan kännas som man inte syns.

Bilder och filmer

Tryck på bilden för att se dem större och affischen är en ZIP fil med en högupplöst JPG
Fotograf David Thalén På bilderna Maria Karpathakis - Charlie, Gustaf Nyberg - Satellit och Johan Asplund - Alfapet
Rättigheter: Läs under Privacy Policy. För högre upplösta bilder samt övriga rättighets frågor kontakta oss...
Affisch Charlie och rymdäventyret - ZIP fil
På scenen möter du

Johan Asplund
Gustaf Nyberg
Maria Karpathakis

Regi: Leif Sandqvist
Musik: Camilla Rensgård
Manus: Johan Asplund

Boka redan idag

Vi behöver en yta på 3x3 meter. Föreställningen är 30 minuter. Vi kan spela i alla typer av lokaler lekrum, klassrum, matsalar, aulor mm. Vi kan även spela utomhus på skolgården, parker mm.

Priser & Publikplatser
Förskolor och skolor erhåller rabatterade priser från 4500 kr. Max 60 deltagare. OBS! Workshop max 30 deltagare!
Privat föreställning 8000 kr upp till 70 deltagare. Workshop möjlig under vissa premisser max 35 deltagare!
Helger och öppna event från 12000 kr. Workshop ej möjlig.

Din bokning är inte bindande! Vill du inte använda formuläret kan du ringa oss.
Johan Asplund 070-236 00 00
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Teater knutet till läroplanen. Barnteater stockhom.

JA, jag vill ha Lilla Parkens nyhetsbrev skickat till min E-post med information riktat till lärare/pedagoger.

Använd oss i er utbildning

Charlie och rymdäventyret är knutet till Lär11 (Läroplanen för både förskolan och skolan). Föreställningen kan bokas med Skapande skola pengar. Vi erbjuder inte bara teaterföreställningar! Vi tar steget längre och erbjuder efterföljande workshop som innehåller gruppsamtal, övningar och forumteater. Där låter vi barnen fördjupa sina kunskaper och gemensamt med oss hitta lösningar och nya spännande kunskaper. Bokas från 1500 kr.

Har ni yngre barn som inte kan delta på workshoppen eller om ni själv vill göra någonting mer så är rita och måla någonting som är riktigt bra. Ta ett valfritt parti prata med barnen om vad som hände och be dem rita det. På så sätt låter man barnen tänka och reflektera till det man just sett. Har ni barn som är 7 år eller äldre kan man även väva in det i Svenska undervisningen genom att låta alla skriva någonting till bilden man har ritat. Har ni rymd på schemat finns massor av riktig fakta i hela föreställningen.

Worksohppen i Charlie och rymdäventyret (Från fyllda 4 år, max 30 barn, 30 minuter)
Vår workshop innehåller samtal och övningar tillsammans med barnen. För att alla barn ska ha möjlighet att delta på samma villkor kan vi inte hantera större grupper än 30 barn per tilfälle. Vi kan göra flera workshop efter varandra om vi spelar för större grupper. Allt är framtaget tillsammans med utbildade dramapedagoger och ni kan alltid boka det med Skapande skola. Skapande skola pengar kan ni även söka för förskolan nu. För att delta måste man vara 4 år fyllda då det krävs för att barnen ska kunna fårstå och delta. Arbetet och övningarna anpassas efter åldern på barnen i er grupp.

PS! Övningarna kan barnen även göra på egen hand på raster, skolgården eller kanske roliga timmen. En uppföljning och vidarearbete med barnen i värdegrundsfrågor leder till ökad förståelse för andra och respekt för varandra. Att rita, måla och skriva är ett fantastiskt bra och lärorikt sätt att för er som förskola/skola att kunna ta det ytteligare ett steg längre efter vårt besök. Har du frågor eller funderingar kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur du kan använda oss i ert arbte kring värdegrund och vänskap.

Har ni ritat och skrivit?
Ni får gärna dela med er av ert material vi älskar tekningar och texter. Ni kan skicka det till oss på!
Lilla Parken
Skytteholmsvägen 20
171 44 Solna

Referenser från våra kunder

"Alla fick vara med"

Det är sällan man ser en så duktig teatergrupp som ni. Ni lät alla barnen vara med. En perfekt balans kan inte vara lätt men ni lyckades. Workshoppen efter med lekar och övningar tar er till sjärnorna :)

"Tänk på värdegrund"

Det är sällan vi ser våra elever vara så engagerade. Pricket över i:et i vår arbete kring värdegrund. En perfekt start på terminen. Det är fantastiskt att höra alla barnen ropa "Tänk på värdegrund".

"Kommer ni igen?"

Vi har aldrg tidigare haft en så bra teater på vår skola. En pedagogisk och bra workshop där alla var med. När vi har nästa tema vecka i skolan vill vi att ni kommer igen.