Dammlotta och Bubbelbjörn

Dammlotta och Bubbelbjörn - Barnteater målgrupp 0-3 år
Dammlotta och Bubbelbjörn barnteater rekommenderas för 0-3 år gamla. Uppsökande barnteater i Stockholm och på turné. Välj dag, tid och plats. Saknar ni lokal kan ni komma till oss i Sundbyberg.

Det är kväll på förskolan och alla har gått hem till sitt. Kvar är leksakerna och kuddarna och allt annat som barnen lekt med under dagen. Städaren kommer in i ett av lekrummen och dammar, sopar och slänger skräpet. Han hittar en docka med en trasig arm. Den får kastas i soptunnan den med. Städaren släcker och går ut.

Dockan med en arm, Dammlotta, kommer upp ur papperskorgen. Även Bubbelbjörn tittar fram och de två lekkamraterna börjar att leka och stöka runt i rummet. In kommer städaren. Nu måste städaren se till att det blir ordning och reda i lekrummet igen.

En föreställning för de allra minsta barnen som tar upp om en hållbar miljö. Måste man slänga trasiga leksaker eller kan de få ett nytt liv?

Musiken

Musiken kommer inom kort.
Denna föreställning innehåller inte sång utan endast musik i bakgrunen och ljudeffekter.

Bilder och filmer

Tryck på bilden för att se dem större och affischen är en ZIP fil med en högupplöst JPG 
Rättigheter: Läs under Privacy Policy. För högre upplösta bilder samt övriga rättighets frågor kontakta oss...
Affisch Dammlotta och Bubbelbjörn - ZIP fil
På scenen möter du

Johan Asplund
Gustaf Nyberg
Maria Karpathakis

Regi: Leif Sandqvist
Manus: Gustaf Nyberg & Maria Karpathakis

Boka redan idag

Vi behöver en yta på 2x3 meter. Föreställningen är ca 20 minuter. Vi kan spela i alla typer av lokaler lekrum, klassrum, matsalar, aulor mm.

Priser & Publikplatser
Förskolor och skolor erhåller rabatterade priser från 4500 kr. Max 45 deltagare. OBS! Workshop max 15 deltagare!
PAKETERBJUDANDE!
Vid bokning av annan föreställning samma dag bokas denna föreställning för 3500 kr av förskolor.

Privat föreställning 8000 kr upp till 70 deltagare. Workshop möjlig under vissa premisser max 15 deltagare!
Helger och öppna event från 12000 kr. Workshop ej möjlig.

Din bokning är inte bindande! Vill du inte använda formuläret kan du ringa oss.
Johan Asplund 070-236 00 00
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Teater knutet till läroplanen. Barnteater stockhom.

JA, jag vill ha Lilla Parkens nyhetsbrev skickat till min E-post med information riktat till lärare/pedagoger.

Använd oss i er utbildning

Dammlotta och Bubbelbjörn är knutet till Lär11 (Läroplanen för förskolan). Föreställningen kan bokas med Skapande skola pengar. Vi erbjuder inte bara teaterföreställningar! Vi tar steget längre och erbjuder efterföljande workshop som innehåller lekar och personliga möten med karaktärerna. Där låter vi barnen fördjupa sina kunskaper. Bokas från 1500 kr.

Workshoppen jobbar med ljud, ljus och inte så mycket med tal. Den passar även för de allra minsta barnen och är ca 20 minuter lång.

Worksohppen i Dammlotta och Bubbelbjörn (Från fyllda 1 år, max 15 barn, 20 minuter)
För att det ska fungera för även de allra minsta så måste det även vara flertalet padagoger med under en workshop. Vi tittar i en spegel för att på så sätt väcka barns uppfattning om sig själva, vi gör tittut, och lyssnar på ljud som kan finnas i vår omgivning. Det måste vara små grupper för att detta ska funger på ett bra sätt och att alla barn ska få den tiden som behövs. Barns utveckling är inte samma för alla och därav behöver ni som pedagog finnas med som stöd.

PS! En workshop kan även utvecklas vidare av er som jobbar inom förskolan. Genom att låta barnens kreativitet utvecklas genom att rita och måla med färgpennor och exprimentera med vattenfärger. Även om barnen inte alltid kan rita bilder så är kombinationen vattenfärg och lek ett bra sätt att utforska och utvecklas som barn.

Har ni målat?
Ni får gärna dela med er av ert material vi älskar målningar i vattenfärg eller med färpennor. Ni kan skicka det till oss på!
Lilla Parken
Skytteholmsvägen 20
171 44 Solna

Referenser från våra kunder

"Alla fick vara med"

Det är sällan man ser en så duktig teatergrupp som ni. Ni lät alla barnen vara med. En perfekt balans kan inte vara lätt men ni lyckades. Workshoppen efter med lekar och övningar tar er till sjärnorna :)

"Tänk på värdegrund"

Det är sällan vi ser våra elever vara så engagerade. Pricket över i:et i vår arbete kring värdegrund. En perfekt start på terminen. Det är fantastiskt att höra alla barnen ropa "Tänk på värdegrund".

"Kommer ni igen?"

Vi har aldrg tidigare haft en så bra teater på vår skola. En pedagogisk och bra workshop där alla var med. När vi har nästa tema vecka i skolan vill vi att ni kommer igen.