Julens sanna glädje

Julens sanna glädje - Barnteater målgrupp 2-9 år
Julens sanna glädje barnteater från 2 år. Uppsökande barnteater i Stockholm och på turné. Välj dag, tid och plats. Saknar ni lokal kan ni komma till oss i Sundbyberg. Spelas i december 2014 och januari 2015! Föreställningen kan spelas för alla då vi valt att ta bort det kristna budskapet och ersatt det med värdegrundsarbetet enligt läroplanen.

Det är den 23 december och vi befinner oss hemma hos Jultomten. Ni kanske inte vet vart tomtarna bor men de bor högt, högt uppe i norrland i en liten by som heter Tomteboda. Det är 30 grader kallt ute men inne hos Jultomten är det varmt och skönt. De sista julförberedelserna är allt som ska fixas innan jultomten kan ge sig iväg med sina renar. Men viktigast av allt är att just nu håller Nisse och Lucia på att skriva sina julklappslistor när olyckan är framme. Ett väldigt brak hörs! Vad är det som hänt? Är Jultomten skadad? Vem ska då dela ut alla julklappar?

En fartfylld föreställning med mycket sång och musik får vi följa med hem till tomten och hans vänner. Tillsammans med barnen hjälps de åt att komma på vad julens sanna glädje handlar om.

Musiken

Musiken kan inte publiceras på grund av rättigheter! Följande musik är med!

Karlbertil Jonssons Jul
Mats Olsson en Jazzig jul
Bjällerklang
Pepparkakssången
Hej mitt vinterland
En sockerbagare
Mössens julafton
Tomten jag vill ha en riktig jul
Nu har vi ljus